ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“ се присъединява към първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу в подкрепа на донорството

Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ се присъединява към първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу „София мото фест“ в подкрепа на донорството и трансплантациите.

Всеки желаещ да помогне ще има възможност да дари собствени средства, които ще бъдат предназначени за закупуване и даряване на медицинска апаратура.

За да се улесни и облекчи процеса по събиране на дарения, на входа на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ ще бъде поставена специално предназначена кутия, в която служители и посетители ще могат да дарят лични средства по своя преценка.

Събраната сума ще бъде предадена на организаторите на „София мото фест“, който ще се проведе на 23 – 25 юни 2023 г. в парка до Терминал 2 на летище София.

Мото-автомобилното шоу ще предложи на посетителите много спортни, образователни и забавни игри, развлекателни програми, музика, кулинарни изкушения за всички възрастови групи. На събитието ще бъдат представени най-новите модели мотоциклети, автомобили, камиони, автобуси, кемпери, каравани, ATV, UTV, велосипеди и лодки. Също така ще бъдат изложени всички видове аксесоари и принадлежности за мотори, автомобили, камиони, планински и морски туризъм.

С участието си в инициативата Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ изразява своята подкрепа и солидарност с мисията на кампанията за спасяване на повече човешки животи.