ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“ получи благодарствено писмо от кмета на община Димово

ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“ получи благодарствено писмо от кмета на община Димово за професионализма и навременната реакция. 

„Искам да изразя искрена благодарност към Вашата навременна и точна реакция в трудната ситуация, която се създаде в гр. Димово от възникналото природно бедствие". 

Гражданите на гр. Димово са ви признателни за навременната отзивчивост в тези тежки за тях дни. Благодарим Ви и Ви пожелаваме да сте винаги така експедитивни“, посочва кметът на община Димово Светослав Славчев в благодарственото писмо до председателя на Държавна агенция "Държавен резерв и военновременни запаси"

"Общината присъжда висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите. „Искам да изтъкна пълното покриване на нашите изисквания, които имахме по отношение на доставянето, както и професионализма и отзивчивостта на екипа на ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“, допълват от община Димово. 

След отправено искане на местната власт и с решение на Министерския съвет държавната агенция предостави за по-малко от 24 часа 9 656 литра бутилирана вода за питейни нужди, 1 274 килограма консервирани хранителни продукти, 300 чифта работни и операционни ръкавици и 600 литра дезинфектанти на бедстващите от Община Димово