ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“ с благотворителна кауза на София мото фест

Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ се включи в инициативата на София мото фест в подкрепа на донорството и трансплантациите.

Служителите на агенцията дариха лични средства за каузата, които бяха предадени на организаторите на „София мото фест“. Сумата ще бъде добавена към останалите дарения, с които ще бъде закупено животоспасяващо медицинско оборудване.

Вр. и.д. председателят на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ Асен Асенов лично поднесе кутията с даренията на организаторите по време на официалното откриване на събитието.

„Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ е институция, която е пряко загрижена за благосъстоянието и здравето на хората, затова решихме, че е наш дълг да дадем пример и да отправим ясно послание с подкрепа на тази кампания, защото краят на един живот може да е начало за друг“, заяви Асен Асенов.

С участието си в инициативата Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ изразява своята подкрепа и солидарност с мисията на кампанията за спасяване на повече човешки животи.

Мото-автомобилният фест ще се проведе в периода от 23 до 25 юни 2023 г. в парка до Терминал 2 на летище София.